Nieuwsberichten

De Basis, De Specialisatie en De Verdieping voor arbo-professionals.

Vandaag zijn we officieel van start: Arbode Academy. Arbode Academy is dé opleider voor beginnende en ervaren veiligheidskundigen en andere arbo-professionals in Nederland.

LogoAA

Bij Arbode Academy kunt u de veiligheidskundige basis leggen en u als arbo-professional specialiseren of verdiepen in het onderwerp arbeidsomstandigheden.

De basis, dat vormt onze opleiding Middelbaar Veiligheidskundige al voor veel arbo-professionals. In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes al vele veiligheidskundigen mogen opleiden. Zij zijn werkzaam in diverse branches en in verschillende functies.

Als veiligheidskundige ben je zeer breed opgeleid. Maar je kunt nog best wat specifieke kennis gebruiken: zowel inhoudelijk als ook ten aanzien van vaardigheden. De opleiding bouwveiligheidskundige is een inhoudelijke verdieping op de specifieke arbeidsrisico’s in de bouw. De opleiding projectveiligheidskundige is een verdieping op de belangrijkste processen tijdens bouw of renovatie. Maar er wordt ook getraind op vaardigheden die een succesvolle projectveiligheidskundige moet hebben.

Een leven lang leren. Dat geldt ook voor de arbo-professional. De stand der techniek en wetgeving is continu aan verandering onderhevig. Dus kennis op blijven doen is een must. Daarnaast zijn gecertificeerde hoger veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten verplicht om voor het in stand houden van de certificering SKO-punten te vergaren. Arbode Academy biedt de broodnodige verdieping.

Ruben van Mook, manager Advies & Opleidingen.